SILA KLIK SINI JUGA

FoLLow3rS

Iklan

Pertandingan Memasak 2015 SK Lahad Datu III

Isnin, 6 Februari 2012

Pasukan Bola BalingPada tahun ini 2012 saya diberi tanggung jawab sebagai guru penasihat sukan bola baling bersama rakan guru yang lain. Pada pertemuan dengan ahli bola baling pada 18-Januari-2012 (Rabu) Ahli jawatankuasa telah dilantik dan berikut merupakan AJK Tertinggi


Latihan pada hari ini, lebih kepada pengenalan untuk bermain bola baling dan bentuk pasukan sekolah untuk pertandingan di peringkat daerah pada bulan Mac 2012 ini.

Terima kasih kepada Cikgu Maznie kerana banyak membantu saya ketika latihan bola baling dan turut tidak dilupakan Cikgu Azizul yang membantu melatih ahli bola baling ketika sesi latihan.

En. Hilman selaku GPK Petang juga turut memberi buah fikiran dan pengalaman beliau kepada saya. Terima kasih kepada beliau juga.

Banyak undang-undang dalam permainan bola baling harus saya pelajari di samping mengenali ahli yang dapat bermain dengan profesional agar dapat dibawa diperingkat yang lebih tinggi di masa akan datang untuk mewakili sekolah, daerah, bahagian mahupun negeri. InsyaALLAH.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Sini

Related Posts with Thumbnails