SILA KLIK SINI JUGA

FoLLow3rS

Iklan

Pertandingan Memasak 2015 SK Lahad Datu III

Selasa, 9 Oktober 2012

Jamuan Kelab Bola Baling SK Paris 3 bersama GPK Kokurikulum En. Joenas Quirinus

Pada 26-September-2012 bersamaan dengan hari Rabu (hari jadi saya ni ke-28), satu jamuan ringkas telah diadakan untuk ahli-ahli kelab bola baling sekolah. Saya selaku guru penasihat menjemput 
Guru Penolong Kanan Kokurikulum Cikgu Joenas Quirinus untuk memberi sepatah dua kata seterusnya, merasmikan jamuan ringkas tersebut.Berikut merupakan perkongsian bergambar.
Cikgu Joenas amat spoting, beliau menunjukkan cara-cara untuk membuat penyediaan hidangan ringkas berupa ais krim bersama roti.Murid-murid lain yang ada turut di jemput untuk menikmati jamuan yang disediakan.Jutaan terima kasih pada semua pihak terutama cikgu Joenas kerana sudi melapangkan masa bersama kami dari Kelab Bola Baling sekolah. Sekalipun pada tahun ini, pasukan bola baling sekolah tidak mewakili sekolah dalam apa jua pertandingan luar yang diadakan, namun komitmen kami dari kelab bola baling selaku guru dan murid-murid lain tetap gembira dan memberi sokongan terus untuk menjayakan aktiviti kokurikulum di peringkat sekolah.

Sekian.

(p/s: ais krim itu saya beli di Petronas Jalan Silam bersama dengan roti tersebut.)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Sini

Related Posts with Thumbnails