SILA KLIK SINI JUGA

FoLLow3rS

Iklan

Pertandingan Memasak 2015 SK Lahad Datu III

Isnin, 20 Julai 2009

ABM ???

20-07-2009 10:19p.m. isnin

aku jer baru suiapkan ABM untuk hari esok...aduh..berdebar2 pulak rasanya..dah la abm buat untuk flash card and matching picture jerk kat whiteboard nanti...tapi harap2 lah kawalan kelas untuk esok dalam TAHUN SATU tue..berjaya lah dan tidak seperti sebelum ini....nak carik bunyi2 alat2 muzik kat internet pun aku tak tau...inilah akibatnya kalau wat keje last2 minutes...ader jer x kena...harap2 aku tak ulangi dan kawan2 yang lain..jgn lah tiru sifat aku yang wat keje last2 minit....

moga aku tabah dalam menerima teguran dan komen dari cikgu pembimbing aku...huhu kekadang terasa yang aku tak layak pula nak jadi sowang cikgu... Ya Allah..tabah kan lah semangat juang ku ini...amin

nak gi tgk tv jap then tido lak....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Sini

Related Posts with Thumbnails
jssdk'));