SILA KLIK SINI JUGA

FoLLow3rS

Iklan

Pertandingan Memasak 2015 SK Lahad Datu III

Khamis, 8 September 2011

Tonton.Com.My

First time pada hari ini juga telah mendaftarkan diri sebagai pengguna TONTON.COM.MY


Dengar tonton ni pun dari iklan kat tv3. Walaupun sudah lama, tetapi masih banyak masa asyik dengan FACEBOOK jerk.




Setelah buka laman web tonton nih, rasa macam best pulak kerana saya dapat tonton rancangan kegemara saya iaitu BERITA TERKINI, Buletin Utama, Berita jam 1.30 dan banyak berita lagi.

Bila duduk kat umah selalu juga berkongsi TV bersama isteri akibatnya dapat tengok berita sekejap sahaja. Namun bila bukak astro, asyik berita berulang pula. Berita paling best ialah di TV3 jika tidak melibatkan politik lah ;)




AMbil perkara yang baik dan tinggalkan yang buruk

Wujudkan sifat MAHMUDAH dalam hati jiwa kita

InsyaALLAH mendapat berkat dalam hidup

Bersangka baiklah kita

Segalanya untuk ALLAH

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Sini

Related Posts with Thumbnails
jssdk'));